Zaterdag 13 april open dag bij Wemmenhove

Wemmenhove Zonwering & Geveltechniek bestaat 50 jaar. Om dit te vieren is er op zaterdag 13 april van 11:00 tot 17:00 uur open dag. Het adres is Dorpsstraat 74 in Pesse. Er is zowel ruimte om de fiets neer te zetten als te parkeren met de auto.

Zaterdag 13 april heeft Wemmenhove open dag van 11:00 tot 17:00 uur. U kunt alles lezen over deze open dag op: www.wemmenhove50.nl

Verloting van een 21 inch kamado barbecue

Alle bezoekers kunnen meedoen met de verloting van een 21 inch kamado grill t.w.v. €699,-. Dit is een groot model kamado met ingebouwde thermometer, stevige wielen en houten zijtafels, perfect voor grote gezinnen. 

Vermaak voor het hele gezin

Voor jong en oud is er wat te doen tijdens de open dag. Er is ontvangst met een gebakje en een drankje. In de werkplaats kunnen de bezoekers zien hoe de producten geassembleerd worden. Daarna is in de showroom te zien wat er allemaal mogelijk is om en aan het huis. Buiten op het plein staat een feesttent met livemuziek en broodjes hamburger. Ook kunnen de kinderen marshmallows roosteren en ze kunnen op het springkussen. De eerste 100 bezoekers krijgen een goodiebag.

50 jaar

Dit jaar is het jubileumjaar van Wemmenhove, want Wemmenhove bestaat 50 jaar. Wemmenhove is in 1974 opgericht tijdens de oliecrisis, toen isoleren en dus dubbel glas belangrijk werd. Jan en Johanna Wemmenhove waren destijds de oprichters. In 2002 namen Aljan Wemmenhove, Martin Wemmenhove en Martie Peeterse de zaak over. Omstreeks 2004 gingen Jan en Johanna Wemmenhove met pensioen.

Over Wemmenhove

Het aanbod van Wemmenhove is zonwering, aluminium kozijnen, aluminium overkappingen en meer. Wemmenhove ontzorgt: van inmeten tot plaatsing van de producten. Wemmenhove werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven, met klanten als Treant, Fokker en Cosis. Bij Wemmenhove werkt een team van 15 mensen.