Top2000 Kerkcafé Ontmoetingskerk Pesse

zaterdag 2 december 2023

20.30 – 22.30 uur

Na de succesvolle eerste editie in het afgelopen jaar organiseert de Protestantse Gemeente Pesse dit jaar opnieuw een Top2000 Kerkcafé Ontmoetingskerk. Een avond vol goede, swingende top2000 muziek, waarbij de kerkzaal wordt omgebouwd tot een sfeervol café. De coverband Grooving uit Groningen is weer present. Daarnaast zijn er optredens van twee Pesser duo’s: Lara Boode & Gijs Kos nemen een paar nummers voor hun rekening en ook Albert de Vries en Femke Anne Kaldenberg zingen een paar liederen. Tussendoor is er tijd voor een heuse pub quiz! De muziek wordt verder af en toe afgewisseld met een moment van ‘bezinning en verdieping’ rond het thema ‘Great Expectations’… Het is tenslotte december geworden en vol verwachting klopt ons hart. Maar wat verwachten we nu eigenlijk echt? Waar zie jij echt naar uit? 

Entree

Kaarten, à € 5,00, zijn te verkrijgen via https://www.top2000kerkdienst.nl/fluitenberg/ Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de kassa, op de avond zelf. Dan is de entree € 7,50 p.p. 

Zelf mee stemmen? Dat kan!

Via bovengenoemde link kun je ook op jouw eigen top 3 stemmen. In het kerkcafé wordt de door jullie gekozen top10 bekend gemaakt. 

Heb je zin in een bijzonder avondje uit, genietend van goede muziek en gezelligheid? Van harte welkom in de Ontmoetingskerk!