Hulp vluchtelingen uit Oekraïne

Op verschillende plekken in Hoogeveen worden locaties ingericht om de komende weken vele honderden vluchtelingen uit Oekraïne op te vangen. In onze directe omgeving zijn er op een locatie aan de Wijsterseweg nu al twee families aanwezig en daar komen binnenkort nog ongeveer 10 mensen bij. We hebben een kleine hulpgroep om hen heen gevormd, om hen te helpen bij allerhande praktische eerste dingen die nodig zijn om hier de draad van hun leven weer enigszins op te kunnen pakken. Eén en ander wordt gecoördineerd door de gemeente Hoogeveen.
Voel je ervoor om ook aan te sluiten bij dit netwerk (deze hulpgroep)? Laat even weten wat je kunt/wilt betekenen en we nemen je op in de appgroep die we hebben gemaakt.

Voor meer informatie aan aanmelding voor de hulpgroep: h.bouwmeester@pknpesse.nl

Dorpsgenoten kunnen aanhaken bij de hulpgroep om de opvanglocatie Wijsterseweg.