Zondag 13 februari 2022 – 10.00 uur – Evangelisatiedienst

Zondag 13 februari 2022 10.00 uur – Evangelisatiedienst, verzorgd door de evangelisatiecommissie van de PKN Pesse in de Ontmoetingskerk, Hoogeveenseweg 22 te Pesse.

De evangelisatiecommissie van Pesse, Stuifzand en Fluitenberg organiseert weer een bijzondere evangelisatiedienst, met als thema “Goud in handen.” De voorganger in deze dienst is: ds. Hans van Ark uit Vorchten. Hans van Ark heeft vele talenten: hij zingt en speelt piano, geeft lezingen, schrijft columns in de krant. Hij is de initiatiefnemer van de maandelijkse ‘Zingen onder de Peperbus’ diensten in Zwolle (zie: https://www.zingenonderdepeperbus.nl/). Daarnaast is hij ook nog eens politicus. Naast ds. Van Ark zal Rineke de Wit uit Amersfoort haar muzikale medewerking verlenen. Rineke is een veelzijdige zangeres en songwriter. Daarnaast bespeelt zij hobo, piano en alt-sax. Haar stijl is zuiver, veelkleurig en warm, soms krachtig swingend en soms helder, lyrisch en puur (zie: htpp://www.rineke.nu/). Verder verlenen Dana en Ezra Meijer hun medewerking aan deze dienst. Het thema van deze dienst is gekozen met een knipoog naar de Olympische Winterspelen die op dat moment plaatsvinden. Dat is waar iedere sporter van droomt en hard voor werkt: voor ‘goud in handen.’  De dienst begint om 10.00 uur. Er zijn beperkt zitplaatsen voorradig. De dienst is in ieder geval te volgen via de livestream op de website van de Ontmoetingskerk: www.pknpesse.nl.