Jaarvergadering en afscheid bij De Pioniers

Jaarvergadering De Pioniers online
Vanwege de Corona maatregelen moeten we als bestuur ook dit jaar de jaarvergadering via Facebook live uitzenden. Dit doen we op vrijdag 14 januari 2022 vanaf 20.00. Tijdens de jaarvergadering vertellen we wat we het afgelopen jaar hebben gedaan en willen we ook onze nieuwe bestuursleden aan u voorstellen. Tjerko Bos zal na 10 jaar stoppen als secretaris van De Pioniers. Ook zal Paul Boode de penningmeester een toelichting geven over de jaarbegroting. Wij hopen dat u allemaal live kunt meekijken. Graag tot vrijdag 14 januari om 20.00 live via onze facebook pagina.

Afscheid Tjerko Bos
Tjerko Bos onze penningmeester gaat ons na 10 jaar trouwe dienst verlaten. Daar hoort natuurlijk een afscheid bij. Aangezien we dit niet tijdens de jaarvergadering in De Wenning kunnen doen, willen we u van harte uitnodigen op het defilé van Tjerko. Op zaterdag 22 januari vanaf 11.00 tot 11.15 kunt u langs lopen en zwaaiend afscheid nemen van Tjerko. Dit zal op het Pioniersveld zijn naast De Wenning. Graag tot dan!