Info-avond Actiecomité Gien Planeet

Hallo allemaal,
Het is alweer bijna 2 jaar (!) geleden dat wij, Actiecomité Gien Planeet, een informatieavond in De Wenning in Pesse hebben gehouden en dat er daarna 154 zienswijzen zijn ingediend op het ontwerpbestemmingsplan Green Edge.

Sindsdien is er veel gebeurd, het was vaak lastig voor ons om jullie op de hoogte te houden. Dit kwam vooral omdat we door Corona geen bijeenkomsten konden houden en omdat de informatie vaak te veel en te complex was om goed via social media te delen.

Gelukkig kunnen we nu weer een bijeenkomst organiseren en we willen onze volgers, buurtgenoten en overige Pessenaren, maar ook de lokale politiek en media, graag uitnodigen voor onze informatievond.

De informatieavond wordt op woensdag 20 oktober vanaf 20:00 in De Wenning te Pesse gehouden (zaal open om 19:30). Wij hopen dan iedereen bij te kunnen praten over de afgelopen jaren en over de komende periode, waarin er nog veel te gebeuren staat.

Benieuwd waar de onderstaande afbeelding voor staat? Kom dan zeker allemaal en zegt het voort!

>>> Naar beginpagina