Vieren in het dorp

Zondagmorgen 29 augustus is er een bijzondere kerkdienst in Pesse. Opnieuw ging de jaarlijkse tentdienst niet door (want ook dit jaar nog geen Pesser Feest), maar we willen wel graag ‘vieren in het dorp’. Komende zondag daarom een dienst in de openlucht, voor jong(er) en oud(er), middenin het dorp, op het plein van OBS De Posthoorn. Het thema voor deze openluchtdienst heeft alles te maken met de periode die hopelijk grotendeels achter ons ligt. Na anderhalf jaar in de ban van ‘corona’ durven we voorzichtig weer vrijheid te voelen. Maar wat is eigenlijk vrijheid? Daar denken we over na in deze dienst. Om 10.00 uur ben je welkom voor een kop koffie/thee met iets lekkers. Om 10.30 uur begint de viering. De muziekgroep van de Protestantse Gemeente Pesse is er om het samen zingen te begeleiden. Ds. Marianne Paas Feenstra leidt de viering. Neem een zitkussen mee of je eigen tuinstoel. Van harte welkom!

Bij slecht weer vindt de viering in De Ontmoetingskerk plaats.

>>> Terug naar beginpagina