Nieuwe bouwkavels in Pesse

Vanaf 12 juli 2021 kunt u zich inschrijven voor een kavel in Pesse. Er zijn in totaal 22 bouwkavels beschikbaar voor 10 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Als u interesse hebt, kunt u een informatiebrochure met inschrijfformulier opvragen via j.slomp@dewoldenhoogeveen.nl. U kunt zicht tot en met 18 augustus 12.00 uur inschrijven.

Inschrijven
Lever het ingevulde inschrijfformulier in bij notariskantoor Scholten & Wilmink (Hoofdstraat 70, Hoogeveen). De loting vindt plaats op 24 augustus 2021. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus kunt u niet aanwezig zijn bij de loting. Als u een twee-onder-een-kapwoning wilt bouwen, dan schrijft u zich samen met uw medebouwer in als 1 kandidaat.

Meer info: https://www.hoogeveen.nl/bouwen/bouwkavels/pesse