Wandelen in Pesse; thema ‘Meer dan genoeg’

‘Meer dan genoeg’

We maken kennis met predikant Marianne Paas-Feenstra en zien hoe gemeenteleden het thema ‘Meer dan genoeg’in het dagelijks leven concreet maken.

We zijn op bezoek in Pesse, het dorp in Drenthe dat vooral bekend is vanwege de boot van Pesse, de oudste boot ter wereld die in 1955 is opgegraven bij de aanleg van de A28. In de Ontmoetingskerk worden we welkom geheten door Marianne Paas-Feenstra, die sinds 2018 predikant van deze gemeente is. We zien het thema ‘Meer dan genoeg’ onder andere terug in het verhaal van Stan van Eck, die binnenkort een nier afstaat aan zijn zoon Jarno. Maar ook in de veertien kruiswegstaties die door verschillende kunstenaars uit de regio onder de noemer ‘Boshaltes’ in het bos bij de kerk zijn geplaatst.

https://www.npostart.nl/petrus-in-het-land/13-03-2021/KN_1725817?fbclid=IwAR3Bds0UK2gi5pS9apb5vnQDbriuPPrzMGD0nlVAiWoiGhM5YAnqiVuUNUI

Naar beginpagina >>

Laat een antwoord achter