Succesvolle pubquiz SV Pesse

In veel huiskamers in Pesse en omstreken werd vrijdagavond 26 februari de TV doorgeschakeld naar de Facebookpagina van SV Pesse met als doel om mee te doen aan de online pubquiz van SV Pesse. De activiteitencommissie van de club besloot na de succesvolle online bingo een pubquiz te organiseren om zo binding te houden met zowel leden als supporters van de club. Dat hier belangstelling voor was, bleek wel uit het feit dat er bijna 50 teams meededen. Met behulp van sponsoren werd er een mooi prijzenpakket samengesteld. De avond werd aan elkaar gepraat door quizmasters Ruben Waninge en Stoffer-Remmelt Kats. Zij presenteerden acht rondes bestaande uit tien vragen. De vragen varieerden van de categorie sport, muziek, politiek, geografie tot algemene weetjes. De deelnemers kregen per vraag een aantal seconden om hun antwoord in te vullen via Google Forms. Twee van de acht rondes waren een ‘bliksemrondes’. Zo zagen de deelnemers in ronde 4 tien foto’s van een vogel en in ronde 8 tien silhouetten van landen. Ze moesten vervolgens benoemen welke vogels en landen dat waren. Hoofddoel van de avond was om iedereen die SV Pesse een warm hart toedraagt een gezellige avond te bezorgen en gezien de reacties blijkt de activiteitencommissie hierin geslaagd. ,,We hopen dat dit het laatste online evenement was en dat we elkaar binnenkort weer op de club zien. Mocht het echter veel langer duren dan zullen wij overwegen om opnieuw een activiteit te organiseren”, aldus de activiteitencommissie.

Naar beginpagina >>

Laat een antwoord achter